img
Hvem er Corallab?

Corallab ble startet av saltvann's entusiaster som ble fanget av de utrolige dyrene som lever i sjøen. Med over 10 år erfaring med saltvann valgte vi å starte Corallab! Forske på koraller og andre marine arter og en korall farm med fokus på å kunne tilby de aller beste korallene til Norge! 

img
Hva er Corallab?

CoralLab er en korall farm som ønsker å bidra til en mer bærekraftig hobby og tilby det norske markedet ett stort utvalg av friske og sunne koraller som er avlet frem i ett lukket system. Dette gir hardføre koraller tilpasset livet i fangenskap. Vi utfører også studier på koraller for å finne opptimale forhold til trivsel som næring, lysforhold, flow og lignende. Hvor alt dette blir delt på vår blogg side. 

I tillegg hjelper vi deg å lage det perfekte systemet for alle marine arter. Sammen med Norske og utenlandske aktører skreddersyr vi det optimale akvariet for deg. Du kan lese mer om dette her! 

img
Hvorfor Corallab?

Vi skiller oss fra andre leverandører ved å tilby våre kunder all informasjon om vårt anlegg og praksis. Vi setter industristandard for kvalitet, bilder av høy kvalitet, skjelne koraller og ikke minst kundeservice. Corallab ønsker å hjelpe nye og gamle akvarister ved å lykkes, så alle spørsmål er velkommen! 

Det kan virke skummelt å kjøpe levende koraller på nettet. Corallab gjør sitt ytterste for å gi deg en sikker og trygg handel. Alle koraller har gått gjennom minimum 1 mnd karantene og er fri for pest som feks "nudi, flatworms, red worms" . Fri for plager som "alger, vermit snails, glassroser" og ikke minst sunne og friske koraller. Problemfri 10 dagers garanti på alt levende og Corallab online kundeserviceteam for å sikre at du er helt fornøyd med kjøpet ditt.

img
Hvilket lys bruker Corallab?

Coralabs har over flere år testet div utstyr som levers på markedet. Der vi har plukket ut hva vi syntes er produkter som skiller seg ut fra mengden, leverer høy kvalitet, ytelse og sikkerhet. Derfor har vi valgt å bruke Philips Coral Care GEN2 LED lamper som kjøres på en 80/20% Balanse mellom hvit og blått.  

img
Hvilke vannverdier har Corallab?

Stabile vannverdier er nøkkelen for lykkelige koraller. Koraller kan tilpasse seg en rekke forskjellige verdier, og det er derfor viktigere med stabilitet en å ha "riktige" verdier. Vi anbefaler å teste minimum 1 gang i uken for enkle koraller som Zoanthids, 2-3 ganger for LPS og SPS koraller. Corallab ønsker å gjenskape verdiene du finner i naturlig sjøvann. Med noen små endringer som vi mener gir de optimale verdier for vekst og farge.

KH - 7.5 - 9.0, Mg - 1350-1450, Ca - 380-450, No3 3-5ppm, PO4 0,00-0,03, Salinitet 35PPT (S.G 1.026), PH 8.0 - 8.4.

img
Hvilke tilsetninger bruker Corallab?

Corallab bruker Aquaforest Component PRO Balling. Dette er en ferdig blandet 3 part Balling som gir akvariet en ionisk ballanse som hjelper med korall vekst, farger og trivsel. 

img
Har Corallab butikk?

CoralLab er en korall farm, vi selger kun på nett da vi ikke har noe fysisk butikk. Men det er fortsatt mulig å besøke oss i Askim etter avtale. Du kan også hente din bestilling hos oss, vi anbefaler alle som har muligheten å hente sin bestilling.