Tjenester

Akvariuminstallasjon og vedlikehold
Vi tilbyr akvariumvedlikeholds- og installasjonstjenester i Oslo og utenfor!


I tillegg til vårt utvalg av levende koraller og virvelløse dyr, tilbyr vi også profesjonelle akvarietjenester for å holde koraller, fisk og virvelløse dyr friske og lykkelige. Enten du vil ha vedlikehold av akvarium i Oslo for å holde tanken din i god stand eller trenger installasjon av et helt nytt akvarium skredde sydd etter dine ønsker og mål, kan vi hjelpe deg med å realisere drømmen. Vi kan installere og vedlikeholde akvarier i alle størrelser.


Lær mer om våre design, installasjons og vedlikeholdstjenester for akvarier nedenfor, eller kontakt oss for mer informasjon og et gratis tilbud.

Corallab tilbyr korall- og fisketank service og vedlikehold i Oslo og 1 time utenfor Oslo. Vi betjener saltvannsakvarier i alle størrelser. Våre akvariumvedlikeholdsprogrammer kan være månedlige eller to-månedlige, avhengig av dine behov.

En typisk akvarietjeneste inkluderer rengjøring av akvariet og filtreringssystemet, utskifting av media og utføring av vanntest og visuell inspeksjon av akvariet, utstyret og dets innbyggere. Dette sikrer optimale forhold for å støtte forskjellige typer liv.

Uansett om akvariet ditt er en nano eller 10 000 liter, er vi klare til å påta oss prosjektet. Våre ekspert akvariedesignere og erfarne tankingeniører er her for å gi ideen din liv.