7 Dagers Fiske Garanti!

CoralLab tilbyr nå ferdig behandlet fisk. Fôring, medisinering og karantene av fisk er en tjeneste vi ønsker å tilby våre kunder, slik at du kan være 100% sikker på at fisken du handler er frisk som en fisk. Ikke bare sørger vi for at fisken er i yppersteform når den leveres til kunde, men at den er fri for sykdom, utvendige og innvendige parasitter og spiser pellets eller frossen fôr. 

Vi har et 14 dagers protokoll. Dette betyr at all fisk som selges, må være synlig rene og symptomfrie i sammenhengende 14 dager (mens de behandles).

Hvis en fisk utvikler symptomer under karantene, vil vi starte 14 dagers klokken på nytt. Fisk selges ikke før de er helt symptomfrie, og vi beholder fisken frem til dette. Når du reserverer fisk for karantene, vil det ta 2-6 uker fra vi mottar fisken til er klar for levering.  

Sykdomsfri Fisk
Ich (Cryptocaryon irritans)
Velvet (Amyloodinium ocellatum)
Flukes (Monogeneans)
Brook (Brooklynella hostilis)
Uronema (Uronema marinum)

Garanti
Fisk som har gått gjennom vår karantene går under vår 7 dagers overlevelses garanti. Vi garanterer at fisken er fri for sykdom og at de lever i 7 dager fra den er mottatt. Les mer om garantien her

Bestilling
Bestill via e-post på mail@corallab.no. Send inn hvilken fisk du ønsker med latinsk navn, størrelse og antall. Du vil få svar innen 24 timer med pris, leveringstid og detaljer. Vi krever ett depositum på 50% før fisk bestilles. Obs på at begerenset plass kan medføre til lang ventetid, vi jobber med å øke kapasiteten.

Sending
Fisk sendes dessverre ikke til kunder med Post, Bring eller Buss og må hentes hos oss i Askim.